Kókusztejszínes-tárkonyos csirkemell kuszkuszal
2015. október 07. írta: fittdieta

Kókusztejszínes-tárkonyos csirkemell kuszkuszal

Hozzávalók:

- 500 g csirkemell

- 250 g kókusztejszín

- tárkony

- só, színesbors

- borsó

- babérlevél

-  fél bögre kuszkusz

- fél evőkanál nyílgyökérliszt

 

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázom, és wokban fehéredésig pirítom, Közben sózom, borsozom, ízlés szerint más fűszerrel is lehet fűszerezni. Ha a hús elkészült a kókusztejszínt és a tárkonyt hozzáadom, és alacsony fokozaton főzöm tovább. Eközben a borsót fel teszem főni, ha ez elkészült hozzá adom a tejszínes csirkéhez. Ha nagyon hígnak érezzük, nyílgyökérliszttel be lehet sűríteni. 

Fél bögre kuszkuszt kimérünk, és lábasba öntjük, és 2,5 szörös forró vízzel leöntjük. Én sóval borsal, tárkonnyal, és egész babérlevéllel ízesítettem. Lefedjük, és 15-20 percet pihentetjük, hogy a vizet felszívja.

image-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr937947416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.