Almás- diós zabkása
2015. október 10. írta: fittdieta

Almás- diós zabkása

Hozzávalók:

- 50 g zabpehely

- mandulatej ( nálam a cukormentes változat)

- fahéj ízlés szerint

- eritrit ízlés szerint

- dió

- fél zöldalma

Elkészítés:

Teflonos lábasba beleöntöm a zabpelyhet, és kicsit felmelegítem, Felöntöm tejjel, hogy ellepje, és kicsit híg állaga legyen, mert a zab felfogja szívni a tejet. Ezután folyamatos kevergetés mellett addig főzöm , amíg fel nem forr. Ezután müzlis tálba öntöm, és ha kicsit kihűlt hozzáadom az eritritet, vagy egyéb édesítőt. Nálam ez 2 teáskanál szokott lenni. Fahéjat keverek hozzá, és egy fél reszelt zöldalmát. A tetejét tört dióval és pár szelet almával díszítem.

image-1_2.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr427953436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.