Morzsa pite diós töltelékkel
2015. október 26. írta: fittdieta

Morzsa pite diós töltelékkel

Hozzávalók tésztához:

- 300 g Szafi Fitt paleo süteményliszt

- 65 g kókuszolaj

- 1,7 dl víz

Hozzávalók töltelékhez:

- 2 tojásfehérje

- 8 dkg por eritrit

- 3 púpos evőkanál xilites sárgabaracklekvár

- 15 dkg darált dió

Tészta eredeti receptje itt: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2015/09/vegan-es-paleo-dietas-almaspite-recept.html

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 2/3-át egy közepes méretű tepsi aljára simítjuk, erre jön a diós töltelék, majd a tészta 1/3-át a tenyerünkkel elmorzsoljuk, és elegyengetjük a tölteléken. A töltelékhez a tojások fehérjét félig felverjük, hozzáadjuk a poreritritet,  mellyel kemény habbá verjük. Belekeverjük a darált diót és a sárgabarack lekvárt is óvatosan.
Előmelegített sütőben 200 fokon, 25-30 perc alatt készre sütjük.

image-1_22.jpg

image-1_21.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr868024492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.