Mustáros-paradicsomos csirke chedarral
2015. november 15. írta: fittdieta

Mustáros-paradicsomos csirke chedarral

Hozzávalók:

- 60 dkg csirkemellfilé

- só, bors, szerecsendió

- 3 evőkanál mustár

- 15 db koktélparadicsom

- 2 evőkanál kókuszolaj

- 1 evőkanál vaj

- 1 evőknál liszt ( én nyílgyökérlisztet használtam)

- 3 dl cukormentes mandulatej

- 20 dkg cheddar reszelve

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk, majd szeletekre , utána csíkokra vágjuk.Sózzuk, borsozzuk, majd Kókuszzsíron egy serpenyőben elősütjük.Végül mustárral megkenjük, szerecsendióval megszórjuk.Egy jénai tál aljára rakosgatjuk, majd a félbevágott paradicsomot elhelyezzük a csirkén. Az olajat a vajjal összeolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, kicsit megfuttatjuk, majd apránként felöntjük tejjel.( besamelt készítünk) Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük.Hozzáadjuk a reszelt sajt felét, elkeverjük. A csirkére öntjük a mártást, a maradék reszelt sajtot rászórjuk. 200 fokos sütőben ( NEM előmelegített, a jénai miatt) kb 50 perc alatt pirosra sütjük.

image-1_30.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr538081268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.