Paradicsomos csirkés bulgur
2015. november 18. írta: fittdieta

Paradicsomos csirkés bulgur

Hozzávalók 4 főre :

- 500 g csirkemellfilé

- 1 fej vöröshagyma

- 500 g paradicsompüré

- víz

- 300 g bulgur

- fűszerek ( oregano, kakukkfű, rozmaring, só, szinesbors, fokhagyma granulátum)

- fokhagymakrém

- kókuszolaj


Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, kókuszolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkét, és addig fehéredésig sütjük, közben fűszerezzük. Felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a paradicsompürét. Fedő alatt addig főzzük, míg a hús meg nem puhul. ( nem baj ha soknak tűnik a víz). Ezután hozzáadjuk a bulgurt, és alacsony lángon fedő alatt addig főzzük, amíg meg nem puhul a bulgur, ami fel fogja venni a vizet. Kb 15 perc alatt fő meg a bulgur.

Tápérték 1 adagban:

kcal: 425.35 g


fehérje: 39.63 g

szénhidrát:59.49 g

zsír: 2.03 g

img_0563.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr198089740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.