Fahéjas diós csiga
2015. november 29. írta: fittdieta

Fahéjas diós csiga

Hozzávalók:

- 115 g Szafi Fitt Nyújtható édes lisztkeverék

- 130 g kókusztej (langyos)

- 25 g Szafi Fitt meleg kókuszolaj

 
Töltelék:
- 30 g darált dió
- 10 g őrölt fahéj
 
- 45 g Szafi Fitt kókuszkrém 
- 1 tk. (5 g) Dia-Wellness negyedannyi cukorhelyettesítő 
Elkészítés:
Az összetevőket csomómentesre keverjük, majd dagasszuk át. Ha nagyon ragacsos lenne a masszánk, akkor vizes, vagy olajos kézzel gyúrjuk át.
Ezután a tésztát két szilikonos zsírpapír közt, vagy szilikonos nyújtófával nyújtsuk ki, majd töltsük meg és a hosszabbik oldalától kezdve tekerjük fel.

Sütési idő: előmelegített sütőben, légkeveréses funkción 180 fokon 20-25 perc.
Forrón, vagy melegen TILOS felvágni/fogyasztani, rácson hagyjuk kihűlni és csak hidegen fogyasszuk!

1 darab csiga tápértéke (töltelék nélkül):
  • Energia: 84 kcal
  • Fehérje: 1 g
  • Szénhidrát: 4,2 g
  • Zsír: 6,8 g

 

Eredeti recept itt: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2015/10/tojasmentes-paleo-vegan-fahejas-dios.html

image-1_33.jpg

image-1_34.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr118123792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.