Diétás Szaloncukor több ízben 2.
2015. december 24. írta: fittdieta

Diétás Szaloncukor több ízben 2.

Mákos aszalt meggyes, Diós narancsos, Marcipános

1. Mákos aszalt meggyes szaloncukor: ( 20-25 darabhoz)

Hozzávalók:

- 20 dkg darált mandula

- 10 dkg darált mák

- 10 dkg aszalt meggy / vörösáfonya

- 20 dkg porrá őrölt eritrit

- 5 dkg cukormentes étcsoki

- 2 evőkanál kókuszzsír

Elkészítés: 

A darált mandulát keverjük el mákkal, az apróra vágott aszalt áfonyával és a porcukorral. Adagoljunk hozzá cseppenként annyi vizet, hogy gyúrható, formázható masszát kapjunk.Formázzunk szaloncukrokat, majd mártsuk őket a vízgőz felett megolvasztott csokoládéba. Sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni, utána csomagoljuk.

2. Diós narancsos szaloncukor: ( 25-30 darabhoz)

- 5dkg cukormentes étcsokoládé

- 2 evőkanál kókuszzsír

- 12 dkg darált dió

- fél citrom reszelt héja

- 1 evőkanál rum

- fél narancs reszelt héja

- fél narancs leve

- fél citrom leve

- 2 evőkanál xilites sárgabarack lekvár

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, formázzuk szaloncukrokat,  majd mártsuk őket a vízgőz felett megolvasztott csokoládéba. Sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni, utána csomagoljuk.

3. Marcipános szaloncukor:( 20-25 darabhoz)

- 20 dkg hámozott darált mandula

- 20 dkg porrá őrölt eritrit

- 1 mokkáskanál mandula aroma

- 10 dkg étcsokoládé

- 2 evkanál kókuszzsír

Elkészítés:

Gyúrjuk össze a hozzávalókat, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy formázható masszát kapjunk.Formázzuk szaloncukrokat,  majd mártsuk őket a vízgőz felett megolvasztott csokoládéba. Sütőpapírra téve hagyjuk megdermedni, utána csomagoljuk.

img_0863.JPG

img_0862.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr798196192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.