Sajttal tölött rántott gomba
2016. február 02. írta: fittdieta

Sajttal tölött rántott gomba

Hozzávalók:

- 8 db csiperke gomba

- 20 dkg light tolle trappista sajt

- 3 szál snidling

- 1 gerezd fokhagyma

- só, bors

- Szafi Fitt CH csökkentő liszt ( vagy bármilyen gluténmentes, szénhidrát csökkentett liszt)

- zabkorpa

- 2 tojás

- kókuszolaj

- 1 dl cocomas ( vagy sima tejszín)

Elkészítés:

A sajtot lereszeljük, belekeverjük az apróra vágott snidlinget, és a többi fűszert, a fokhagymát, majd a kókusztejszínt. A gombákat megmossuk, megtisztítjuk, kitörjük a csonkjukat, és belenyomkodjuk a fűszeres sajtot. A megsózott gombákat hagyományos módon bepanírozzuk. Először beleforgatjuk a lisztbe, majd a tojásba, végül a zabkorpába. Bő kókuszolajban kisütjük, és papírtörlőre szedjük.

img_1398.JPG

img_1400.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr708335922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.