Paradicsomos sült csirkecomb
2016. február 03. írta: fittdieta

Paradicsomos sült csirkecomb

Hozzávalók:

- 4 db alsó vagy felső csirkecomb

- só, bors

- 2 db paradicsom

- 4 db koktélparadicsom

- 1 gerezd fokhagyma

- 200 ml paradicsompüré

- babérlevél

- rozmaring

- Dia-wellness liszt ( vagy más szénhidrát csökkentett vagy gluténmentes liszt)

- olívaolaj

Elkészítés:

A csirkecombokat mossuk meg, majd sózzuk, borsozzuk, és hempergessük meg a lisztben. Olívaolajon süssük aranybarnára, majd tegyük félre. A visszamaradt olívaolajon pirítsuk meg a fokhagymát, dobjuk rá a felkockázott paradicsomot, és öntsük hozzá a paradicsompürét. Ízesítsük sóval, borssal, és rozmaringgal ízlés szerint, majd alacsony lángon, lefedve főzzük 20 percig. A combokat tegyük egy tűzálló tálba, és öntsük rá a paradicsomos mártást. Helyezzük bele a félbevágott koktélparadicsomokat, és tegyünk rá 3-4 babérlevelet. Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.

Én édesburgonya krokettel tálaltam. Édesburgonya krokett recept ITT

img_1335.JPG

img_1333.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr538335746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.