Gesztenyekrém
2016. február 14. írta: fittdieta

Gesztenyekrém

Hozzávalók: ( 2 adag)

- 120 g natúr gesztenyepüré ( cukrozatlan)

- 2 db tojás

- 50 g eritrit

- rumaroma

- fél dl mandulatej

Elkészítés:

A gesztenyét felengedjük Egy lábasba feltesszük főni a tojássárgáját a 25 g eritrittel, és a tejjel. Fehéredésig főzzük. Majd a gesztenyéhez keverjük, és rumaromával ízesítjük. A tojásfehérjét egy csipet sóval és a maradék eritrittel kemény habbá verjük. Óvatosan beleforgatjuk a gesztenyés masszába, és poharakba töltjük.

Tápérték ( 1 adagban,179 g)

Kcal 240,88 

CH 17,99

Fehérje 5,09

Zsír 4,45

img_1396.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr88337950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.