Fehér csokis zabkása eperrel
2016. április 12. írta: fittdieta

Fehér csokis zabkása eperrel

Hozzávalók:

- 45 g zabpehely

- 3 kocka cukormentes fehér csokoládé

- 1 dl cukormentes mandulatej

- 2 dl víz

- 3 tk. eritrit ( vagy ízlés szerint)

- 6 -8 szem eper ( vagy ízlés szerint)

Elkészítés:

 A zabpelyhet lábasba öntjük, és tűzhelyen kicsit felmelegítjük. Ezután a vízzel és mandulatejjel felöntjük fokozatosan, majd beleszórjuk a csokoládét. Közepes lángon addig főzzük, amíg fel nem forr. Kiöntjük egy tálkába, és körülbelül 15 percig hagyjuk pihentetni, hogy a zab felszívja a nedvességet. Ezután eritrittel ízesítjük, majd a tetejét félbe vágott eperrel díszítjük.

img_2395.JPG

img_2394.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr858586370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.