Stefánia szelet tojásfehérje rúddal
2016. május 13. írta: fittdieta

Stefánia szelet tojásfehérje rúddal

Hozzávalók:

- 1 kg darált púlyka hús

- 450 g tojásfehérje rúd

- fokhagymakrém

- vöröshagyma krém

- só, bors

- paleo fasírt fűszerkeverék

Elkészítés:

A húshoz hozzákeverjük a fűszereket, a vörös, és a fokhagyma krémet. A massza felét egy őzgerinc formába simítjuk, belehelyezzük a tojásfehérje rudat a közepére, és beborítjuk a maradék hússal. A tetejét még megszórtam fasírt fűszerkeverékkel, és előmelegített sütőben 160 fokon 40-45 percig sütjük.

Tápérték 1 szeletben ( 85 g)

kcal: 80.43


fehérje: 14.44 g

szénhidrát: 0.16 g

zsír: 2.35 g

img_2547.JPG

img_2545.JPG

img_2546.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr258657908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.