Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 250 g kókusztejszín
- tárkony
- só, színesbors
- borsó
- babérlevél
- fél bögre kuszkusz
- fél evőkanál nyílgyökérliszt
Elkészítés:
A csirkemellet felkockázom, és wokban fehéredésig pirítom, Közben sózom, borsozom, ízlés szerint más fűszerrel is lehet fűszerezni. Ha a hús elkészült a kókusztejszínt és a tárkonyt hozzáadom, és alacsony fokozaton főzöm tovább. Eközben a borsót fel teszem főni, ha ez elkészült hozzá adom a tejszínes csirkéhez. Ha nagyon hígnak érezzük, nyílgyökérliszttel be lehet sűríteni.
Fél bögre kuszkuszt kimérünk, és lábasba öntjük, és 2,5 szörös forró vízzel leöntjük. Én sóval borsal, tárkonnyal, és egész babérlevéllel ízesítettem. Lefedjük, és 15-20 percet pihentetjük, hogy a vizet felszívja.