Grillezett lazac édesburgonyával
2015. október 06. írta: fittdieta

Grillezett lazac édesburgonyával

Hozzávalók:

-3 szelet lazac

- 1 db nagyobb édesburgonya

- só bors

- színesbors

- rozmaring

- provencei fűszerkverék

- kókuszzsír

Elkészítés:

A lazac szeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, sózom borsozom ( nálam színesbors volt). Eután megszóróm rozmaringgal. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt készre sütöm. Az édesburgonyát megpucolom, felkarikázom, de lehet kockára is vágni. Kibélelt tepsibe rakom, sózom, borsozom. Megszórom rozmaringgal, és provencei fűszerkeverékkel. 1-2 evőkanál kókuszzsírt szoktam ráönteni. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt megsütöm.

image1_6.JPG

image4.JPG

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr97897262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása