Tojással töltött csirkecomb felfújt édesburgonyával
2015. október 11. írta: fittdieta

Tojással töltött csirkecomb felfújt édesburgonyával

Hozzávalók 12 csirkecombhoz:

- csirkecomb

- kakukkfű

- só, bors

- 7 tojás

- reszelt parmezánsajt

- mandulatej

Hozzávalók édesburgonyához:

- édesburgonya

- szinesbors, só

- fokhagymakrém

- kakukkfű, rozmaring

- szerecsendió

Elkészítés:

5 db tojást keményre főzünk, majd krumplinyomóval átpaszírozzuk. Hozzáadunk még egy nyers tojást, sózzuk, borsozzuk. Kikeverjük, majd betöltjük a combok bőre alá. A csirkecombokat fűszerezzük, tepsibe helyezzük. Letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőben 180 fokon 1-1,5 órát sütjük. Egy tojást felverünk belekeverjük a parmezán sajtot, és tejjel felöntjük, annyira, hogy sűrű maradjon. Ha átsült a hús, kivesszük, és bekenjük a parmezános tojásos mártással. Visszatesszük a sütőbe fólia nélkül még kb. fél órára. Ebből a végén átállíthatjuk a sütőt grill funkcióra, hogy szépen megpiruljon.

Az édesburgonyát megpucolom, felkockázom, sós vízben felteszem főni. Amikor már puhult de még nem főtt meg teljesen leszűröm és wokban pirítom tovább. A fűszereket ráteszem, és addig pirítom a wokban, amíg teljesen meg nem puhul.

image-1_12.jpg

 

image-1_13.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr987958960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása