Zabos csokis aszalt gyümölcsös keksz
2016. január 17. írta: fittdieta

Zabos csokis aszalt gyümölcsös keksz

Hozzávalók:

-12 dkg zabliszt

-6dkg zabpehely

- 8 dkg eritrit

- vanília aroma

- 3 csík diabetikus étcsokoládé

- aszalt meggy ízlés szerint

-1 dl cukormentes mandulatej

- 1 tojás

- 5 ek. kókuszolaj

- 2 tk. sütőpor

Elkészítés:

A  csokit és a gyümölcsöt apróra vágjuk, majd mindent összekeverünk. Körülbelül egy evőkanálnyi masszát sütőpapírra teszünk, majd kilapítjuk. Így járunk el a többivel is, és előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük.

Ha kihűl, ropogós keksz lesz belőle :)

Tipp: bármilyen aszalt gyümölcs, mag keverhető bele. ( mazsola, áfonya, meggy, aszalt gyümölcs mix, különböző sózatlan magok, mint mandula, diófélék, mogyóró. Ízesthető zsírszegény kakaóporral is.

img_1187.JPG

img_1185.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr338278522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása