Paleo szénhidrátmentes bolognai
2015. október 06. írta: fittdieta

Paleo szénhidrátmentes bolognai

Hozzávalók tésztához:

- 120 g kókusztej

- 1 tojás

- 3g só

-25 g darált útifűmaghéj

Elkészítés:

A tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk.
A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyors 5 másodperces mozdulattal összekeverjük villával és azonnal kiöntjük a szilikonos zsírpapírra.
Előmelegített sütőben 160 fokon 10 percig sütjük.
A kisült tésztát lehúzzuk a zsírpapírról, feltekerjük mint a palacsintát, csíkokra vágjuk és szétszedjük.
( Forrás: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu )
Hozzávalók a raguhoz:
- 250 g darált pulykahús
- üveges paradicsomsűrítmény
- só bors 
- oregano, kakukkfű, rozmaring
- fokhagyma, vagy fokhagymakrém
Ragu elkészítése:
Kókuszolajon a pulykahúst megpirítom, fehéredésig. Hozzáadom a paradicsomsűrítményt, majd a fűszereket. Alacsony hőfokon készre főzöm.
image6.JPG
( saját fotó)

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr147912596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása