Hozzávalók:
- 100 g darált mandula
- 50 g zabliszt
- 50 g Dia- wellness sütőliszt
- 1 kávéskanál sütőpor
- 20 g darált eritrit
- 1 tojásságája
- 100 g kókuszolaj
- kb 1 dl mandulatej
- xilites sárgabaracklekvár
Elkészítés:
A mandulát a liszteket, a sütőport, és az eritritet keverjük össze. Majd ehhez adjuk a tojássárgáját és a kókuszolajat, és a mandulatejet. Gyúrjunk belőle tésztát, majd nyújtsuk ki tetszőleges vastagságúra. ( nálam kb
3 mm) Linzerszaggatóval szaggassuk ki, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. 180 fokon kb 10 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt két darabot lekvárral ragasszunk össze. A tetejét tálaláskor megszórhatjuk por eritrittel.