Házi vanília pudingos almás kehely
2016. január 10. írta: fittdieta

Házi vanília pudingos almás kehely

Hozzávalók: ( 2 db kehelyhez):

- 2 alma

- fahéj

- 5 dl kókusztej

-4 dkg eritrit

- 4 dkg nyílgyökérliszt

- 2 tojás sárgája

- vanília örlemény, vagy vanília aroma

Elkészítés:

4 dl kókusztejet, az eritrittel és a vaníla örleménnyel fel tesszük forrni. A maradék kókusztejet a nyílgyökérliszttel, és a tojássárgájával keverjük össze, és öntsük a felforrt tejhez. Az almát felkockázzuk, majd a kelyhekbe
rétegezzük. Az alma rétegek tetejét fahéjjal megszórtam.

img_1088.JPG

img_1086.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr838259054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása