Hozzávalók:
- 10 dkg zabliszt
- 10 Dia-Wellness liszt
- 18,5dkg zsírszegény túró
- 1 tojás
- 6 dkg langyos kókuszolaj
- 6 evőkanál reszelt parmezán
- 4 aszalt paradicsom
- 1 teáskanál szárított bazsalikom
- 2 kávéskanál só
- 2 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 dl natúr joghurt
Az eredeti receptet ITT találjátok, ezt alakítottam át.
Elkészítés:
Minden hozzávalót kimérünk,a parmezánt és a paradicsomot apróra vágjuk. Összegyúrunk mindent, és addig gyúrjuk amíg a tészta nagyjából összeáll. Fóliába csomagolva legalább 1/2 órára hűtőbe tesszük. A hideg tésztát lisztezett deszkán kb. 1/2 cm vastag téglalappá nyújtjuk. A rövidebb oldalánál fogva feltekerjük. Még egyszer kinyújtjuk és tekerjük. Végül kinyújtjuk, és kb. 1 cm széles csíkokra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és előmelegített, 200 fokos sütőben 13-15 perc alatt készre sütjük.