Cottage cheesel töltött csirkemell
2016. április 21. írta: fittdieta

Cottage cheesel töltött csirkemell

Unod a natúr csirkemellet párolt zöldséggel?? Nem csodálom, ezért itt egy tipp arra, hogy készítheted el a csirkédet úgy, hogy ne kelljen panírozni, olajban sütni, de mégis változatosabb legyen. :) A husit olaj nélkül sütőben sütöttem ki, alacsony hőfokon, így nem szárad ki, a cottage cheese és a zöldfűszer pedig igazán feldobja, ami szintén jól beilleszthető a diétás étrendbe.

Hozzávalók:

- 380 g (3 szelet) csirkemellfilé 

- 200 g cottage cheese light

- 5-10 szál snidling ( metélőhagyma)

- só, bors, paleo csirkefűszersó

Elkészítés:

A hús vékony szeletekre vágjuk, és fűszerezzük. A cottage cheesehez hozzákeverjük az apróra vágott metélőhagymát. Ezt eloszlatjuk a hússzeleteken. A húsokat egyesével ráhelyezzük alufóliára, feltekerjük a húst, mint a palacsintát, és szorosan beletekerjük az alufóliába, aminek a két végén szorosan összetekerjük. Ezt megcsináljuk az összes szelettel. Ezután tepsire helyezzük, és előmelegített 160 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ha kihűlt leszedjük a fóliát, és tálaljuk. Én bulgurt kínáltam hozzá.

Tápérték egy szelet húsban köret nélkül:

kcal: 200.53 g

fehérje: 39.97 g

szénhidrát: 2.99 g

zsír: 2.78 g 

 img_2203.JPG

img_2204.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fittdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr998557852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása